søndag 30. november 2008

Her er de siste dagers julekortproduksjon






Har laget flere av disse typene her - ganske fornøyd med de egentlig.







Har noen kort igjen å lage, men nærmer seg heldigvis slutten - har noen andre prosjekter jeg gjerne skulle blitt ferdig med før jul også;0)

lørdag 29. november 2008

Julekalender



Endelig ferdig med å pakke inn alle gavene til snuppas første julekalender. Det var litt av en jobb gitt - men kjenner jeg snuppa rett så er det vel papiret som er mest stas;0)

tirsdag 25. november 2008

Julekort

Nå er jeg i gang med årets julekort produksjon, for andre gang! Har klart å ordne med bilder av snuppa i str 10x15, mens kortene jeg har laget var til bilder i str 10x13... Er det mulig! Men får tenke positivt: Det er heldigvis noen uker igjen til jul, og jeg er ferdig med julekort produksjonen for 2009;0)

Her er de første "nye" kortene:





tirsdag 18. november 2008

Flere Melkehjertebokser














Har laget noen enkle melkehjertebokser til, det går nå mye bedre;0) Så det blir sikkert fler etterhvert. Er nå i full gang med årets julegaveproduksjon. Boksene er ikke helt fertdige inni, da det ikke er bestemt hvem som skal få dem enda - men det kommer etterhvert....

Freia Melkehjerter

Her er min første Freia melkehjerteboks. Denne skal farmor få av snuppa i bursdagsgave. Slet littt med å få til hjørnene, men med hjelp av litt bånd ble ikke resultatet så aller verst til slutt;0) Så da er det bare å lage noen til - for hva er det de sier - "Øvelse gjør mester!"